Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Edith
  Uitstekend service en heel leuke producten, heb een verzwaringsdeken en een verzwaringsvest voor mijn dochter besteld, prima kwaliteit, bedankt.
 • Geplaatst door Britt
  Ik kreeg de verzwaringsdeken CLASSIC als cadeau en vanaf de eerste nacht heb ik het verschil in mijn slaap gevoeld. Ik raad het iedereen aan die moeite heeft met doorslapen.
 • Geplaatst door Tine
  Sinds enkele weken slaap ik onder een zwaartedeken.
  Over de service en de kwaliteit van Sensolife ben ik enorm tevreden! Maar... werkt het ook echt? Volgens mijn vriend wel! Inslapen lukt me makkelijker en daarbij ben ik tijdens de nacht in een veel diepere slaap, terwijl ik volgens hem ervoren van het minste wakker werd. Nu slaap ik door als een blok en veel vaster volgens hem.
  Tevreden klant dus!
 • Geplaatst door Marjolein Gunning
  Heel blij met mijn prachtige verzwaringsdeken
 • Geplaatst door Karin
  Mijn kinderen zijn erg tevreden, ze gebruiken de verzwaringsdekens als sprei in de winter en slapen veel veel rustiger
 • Geplaatst door Manon Müller
  Na 1 deken besteld te hebben was ik heel snel tevreden en heb er een bij gekocht. De eerste was flanel 10 kg 140/200. dit is mn deken voor tijdens een filmpje relaxen geworden. De 2e is simply 140/200 en weegt 14 kilo. Hier slaap ik eigenlijk altijd onder wanneer mijn vriend niet bij me slaapt. Het is of hij of de deken. Zonder 1 van de 2 slaap ik bijna niet. Inmiddels wil ook hij vaak onder de zware deken. Met de black friday deal ga ik een verzwaringsvest op maar bestellen. Door mijn autisme ben ik snel en vaak overprikkeld en wil ik het genot van de deken vaker bij me hebben.
 • Geplaatst door J.T.
  nieuwe deken besteld van 140 x 2.00 en is echt super fijn.
  mijn zoon is er erg rustig onder en slaap vele malen beter onder zijn nieuwe grote verzwaringsdeken.

  alle lof
 • Geplaatst door Jo
  wij bestelden een verzwaringsdeken van 1m20 op 1m80, 6kg als speeldeken voor onze kleinzoon van 8 jaar die ernstig mentaal beperkt is en met autismespectrumstoornissen. Hij ligt graag onder de deken om te snoezelen en wordt er rustig door! De zachte nopjeskant maakt het extra gezellig.
 • Geplaatst door Bionda
  Ik ben blij zowel met de bestelde deken als met de uitgebreide klantenondersteuning. De vrouw die met mij e-mails heeft geschreven, dacht met mij mee en heeft de juiste oplossingen voorgesteld. De deken geeft een onmiddellijk gevoel van rust.
 • Geplaatst door GM
  Zalig ! Ik heb een tweede deken besteld, ietsje zwaarder dan het vorige. Heerlijk om mee te slapen. Ik neem zo'n deken ook mee op reis (ondanks het gewicht) : normaalgezien kan ik niet slapen in een ander bed, maar dankzij het deken lukt dit perfect. Ik heb er ook eentje voor mijn dochter besteld intussen en zij slaapt ook beter dan voorheen. Een aanrader !
 • Geplaatst door Kirsten
  De verzwaringsdeken geeft me een echt gevoel van ontspanning. Ik heb SIMPLY 10 kg besteld. Al de eerste nacht heb ik een verbetering in mijn nachtrust gemerkt en heb ik overdag meer energie gehad. Helemaal blij mee....
 • Geplaatst door Margot
  Ik heb de CLASSIC set besteld, verzwaringsdeken 10 kg met pluche hoes. De deken geeft direct een gevoel van rust waardoor de spanning en stress vermindert. De pluche hoes is zo zacht en aangenaam om aan te raken dat ik me de tweede heb besteld om me op de bank te bedekken terwijl ik TV kijk. Kortom, ik ben heel blij mee en beveel het zeker aan.
 • Geplaatst door Sandra
  De deken is heel netjes afgewerkt, ik slaap er heel goed onder, de diepe slaap is langer, ik word 's nachts niet zo vaak wakker. Het is zeker een aanrader.
 • Geplaatst door Ivette
  Ik ben op zich tevreden met mijn zwaartedeken, wel heb ik wat twijfels over het gewicht. Het voelt, na een week, nog een beetje aan de lichte kant waardoor ik de geborgenheid etc. waar anderen over schrijven nog niet helemaal ervaar. Wellicht komt dat nog! Ik ben zeer tevreden over de snelle service (ik had advies gevraagd over het gewicht en kreeg snel reactie) en ook de kleuren en stof van de deken vind ik super. Kortom: aanrader!
 • Geplaatst door Tessa
  Mijn dochter slaapt veel beter met deze deken. Zelfs als ze 's nachts wakker wordt, valt ze binnen een paar minuten in slaap, niet binnen een uur zoals voorheen. De deken ziet er mooi uit en werkt super rustgevend, ook op de ouders.
 • Geplaatst door Chantal
  Ik heb de DELUXE deken besteld, het ziet er prachtig uit en ik slaap er vanaf de eerste nacht beter. Overdag ben ik veel meer uitgerust. Ik heb 9 kg besteld, weeg 65 kg, het is perfect voor mij.
 • Geplaatst door Heidi
  Hallo,
  Ik heb sinds 2 weken een zwaarte deken van 20 kg en ben er zeer tevreden mee. Ik kan op sommige momenten zeer overprikkeld zijn en dan werkt de deken prima!
 • Geplaatst door Theodora
  Een week of twee geleden een Symply van 10 kg gekocht. Ik weeg 65 kg en ik heb er een paar dagen aan moeten wennen. In het begin dacht ik dat ik misschien een te zware deken had besteld maar na een paar dagen wennen, slaap ik er heerlijk onder. De deken is van mooie kwaliteit en netjes gemaakt. Voorheen had ik moeite met in slaap vallen als ik ‘s nachts naar het toilet moest maar nu voel ik me “slaapdronken” en val ik meteen weer in slaap. Voor mij een teken dat ik nu ook dieper slaap. Ik heb zojuist een tweede besteld die ik mee kan nemen naar mijn Lief en daar kan laten want steeds een zware deken mee sjouwen is ook wel een dingetje.. Ik heb een Symply met grind. Die is van kantoen en zonder isolatielaag want ik wilde een meest natuurlijke. Slaap er heerlijk onder met deze warmte en als het frisser wordt dan leg ik mijn dekbed er overheen. Dus kortom: ik ben er blij mee.
 • Geplaatst door Vera
  heel tevreden over deken, eerste nacht al geweldig geslapen, nu wel te warm, maar t is onder alles te warm nu met die hitte
 • Geplaatst door Hélène Schelfhout
  Het is even wennen. Heb een deken van 10kg (bij 80kg) en met mijn 67 jaar blijkt het best een klusje te zijn om in- en uit bed te komen.
  Ik ben een buikslaper en merk dat ik beter een kussentje onder mijn buik/heupen kan doen, tegen het doorzakken.
  Ik had gehoopt dat het koel zou zijn, maar ik heb het toch nog aardig warm.
  Ik word heerlijk uitgerust wakker.
  Ik slaap goed, ondanks dat ik nog steeds heftig kan dromen.
  Dank jullie wel, ik ben blij met de aanschaf
 • Geplaatst door Marije
  We hebben de deken besteld voor mijn zoontje. Hij is 5.5 en wordt nog steeds 's nachts wakker om vervolgens uren wakker te blijven.
  Na van alles te hebben geprobeerd, hadden we weinig vertrouwen dat dit het wondermiddel zou zijn, maar eerlijk: het gaat zoveel beter! Van 5 dramatische nachten per week, zijn we naar 1 slechte nacht per week gegaan.
 • Geplaatst door Mira
  Onze zoon van 12 jaar slaapt eigenlijk sinds zijn geboorte onrustig. Hij woelt veel en heeft zijn dekbed vaak los liggen smorgens. In de zomer heeft hij graag iets over zich maar dan is het snel te warm. De verzwaringsdeken is een uitkomst. Hij lijkt veel meer uitgerust. Wij zijn er positief over. Ook over het advies via e-mail en de verzending
 • Geplaatst door Anne
  Ik ben erg blij met de deken (classic), die mijn zoon en ik beiden gebruiken. Om overprikkeling tegen te gaan (ivm oa adhd en angststoornis). Hij slaapt beter, en ik gebruik hem overdag om tot rust te komen. Het was goed te doen om een middenweg te vinden qua gewicht (9 kg, ik ben 100kg en mijn zoon iets van 40). De deken doet kwalitatief sterk en degelijk aan, en ik had er een hoes bij besteld, en met lusjes en touwtjes kun je de deken bevestigen aan de hoes aan de binnenkant. Had ik niet bij stilgestaan maar dat is dus heel handig en nodig . We hebben er een belangrijk en prettig antiprikkelhulpmiddel bij! Dank aan de makers.
 • Geplaatst door HP
  Donderdag een deken in de outlet besteld. Vrijdag werd deze bezorgd, heel snel. De simply. 9 kg. (ik weeg 55kg) Ik dacht even dat het misschien te zwaar zou zijn. Maar hij is heerlijk. Ziet er heel mooi uit. En heb er nu 2 nachten onder geslapen, wil hem niet meer kwijt. Mijn moeder wil er nu ook één. Dus gaan we oriënteren wat zij nodig heeft.
 • Geplaatst door Miriam
  Leuke service voor aankoop, snelle levering, goede kwaliteit deken, eindelijk betere nachtrust, een echte aanrader!
 • Geplaatst door VJ
  Door deskundig online advies een mooie verzwaringsdeken besteld. Snelle levering.
  Let op: de deken zat verpakt in een degelijke witte sloop om hygiëne te waarborgen.
 • Geplaatst door Sandra
  Wij hebben bij jullie een deken van 235 besteld en 13 kilo
  Hij bevalt erg goed.
  Mijn zoon was bang dat ie heel warm zou zijn, maar dat is dus helemaal niet zo.
  Hij slaapt er ieder nacht onder.
  Top kwaliteit!
 • Geplaatst door Yvonne
  Wat slaap ik weer ouderwets lekker onder dit zwaartedeken. Vroeger vond ik het al heerlijk om meerdere wollen dekens op mij te hebben tijdens het slapen...dit bootst dat gevoel na. Het mailcontact was zeer prettig en ben goed geholpen met een keuze te maken qua afmeting en gewicht. In eerste instantie dacht ik dat de deken nog wel zwaarder had gemogen maar ik merkte tijdens het slapen dat deze zwaar genoeg was anders kon ik me helemaal niet meer omdraaien door de zwaarte van de deken...dus perfect! Ik slaap dieper dan voorheen. Ik gebruik nog wel een dekbed eronder, deze deken is puur voor extra.
 • Geplaatst door Linda
  Erg tevreden met de fun verzwarings deken, onze dochter wil niet meer zonder slapen!
 • Geplaatst door Gerda
  Na een ongeluk heb ik een hersenletsel en een whiplash opgelopen. Na een eerste deken DELUXE sliep ik veel beter. Zie bericht 8-5-2020. Daardoor heb ik een kleinere verzwaringsdeken besteld voor beneden 90 bij 1.20 cm. Deze heb ik op mijn verjaardag ontvangen. Joannne opnieuw bedankt voor het meedenken
 • Geplaatst door Geraldine
  Super blij met de deken voor onze dochter van 5. Ze ligt al maanden in het ziekenhuis en het helpt haar om ‘s nachts minder angstig te zijn en daardoor slaapt ze ook beter. De deken ziet er ook mooi uit! Was er ook lekker snel. Hartelijk dank
 • Geplaatst door Gerda
  Na een ongeluk heb ik een hersenletsel opgelopen. Sliep sindsdien erg slecht. In overleg met Joanne het gewicht bepaald. De volgende dag had ik de vezwaringsdeken in huis. Slaap nu weer nachten door. Verzwaringsdeken DELUXE is een mooie zachte deken. Joanne bedankt voor de goede service
 • Geplaatst door Marloes Scheeringa Brinkman
  Onze hoog sensitieve dochter van 11 is super blij met haar katoen met glaskorrels gevulde 1.35x2m 8 kg zware deken.
  Heb gekozen voor een iets zwaardere deken dan het oorspronkelijke advies.

  Ze ligt er heerlijk onder, de rust lijkt te komen.
  “Ik heb nog nooit zo lekker geslapen” is t eerste wat ze zei na nacht 1.
 • Geplaatst door Marry
  Hi,

  Ik heb een deken van 11 kilo van 1,50 bij 2.00 meter. Ik ben hartstikke tevreden. Ik slaap er iets beter van, maar het ligt iedergeval echt heerlijk!!!

  Marry Willems
 • Geplaatst door Anita
  Ik heb een DELUXE deken besteld, superzacht en echt rustgevend. Het is een echte aanrader.
 • Geplaatst door marion
  Wij hebben voor onze zoon die autisme en ADHD heeft de verzwaringsdeken Simply met een pluche dekbedovertrek gekocht.
  We hebben de verzwaringsdeken nu 4 dagen in gebruik en we merken dat hij veel beter in slaap valt.
  Super blij
 • Geplaatst door Dhr. E. Ponder
  Binnen 10 dagen hadden wij ons dekbed binnen
  Alles was goed ingepakt het kwam helemaal uit Polen
  Wij zijn er tot dusver tevreden over
 • Geplaatst door Reinhilde
  Verzwaringsdeken Fun gekocht voor 7-jarig zoontje. Heel mooi product en fijne service!
 • Geplaatst door Jelle
  2 weken na bestelling bezorgd, op basis van het uiterlijk van de site en van deze relatief lange levertijd (ook al geven ze aan dat het 5-7 werkdagen kan duren) maakte ik me even zorgen dat dit een fake website is, maar gelukkig uiteindelijk aangekomen en precies geleverd wat ik had besteld. Ben erg tevreden!
 • Geplaatst door Y. Arentze
  Netjes verpakt en snel bezorgt
 • Geplaatst door Nicole Smits
  Super service we hadden een te zware deken besteld deze werd kosteloos omgeruild voor een lichtere deken . En nu slapen we heerlijk
 • Geplaatst door Saskia
  Na 2 weken wachten op de levering het dekbed uitgepakt en meteen gebruikt. Wat slaapt 't heerlijk onder het dekbed! Ik slaap veel sneller in, ik slaap veel beter door en als ik dan toch nog even wakker word 's nachts, val ik ook veel makkelijker weer in slaap! Ik raad 't iedereen aan!!
 • Geplaatst door Hellen
  Een leuke ‘FUN’versie van de deken besteld voor onze peuterdochter die s nachts het hele bed door woelde en veelvuldig wakker bleef worden. Levering duurde een kleine 2 weken, maar bestelling plaatste ik rond de feestdagen en de deken is duidelijk met aandacht samengesteld. De zelf gekozen voor en achterzijde kleuren en Mickey mouse opdruk maakte haar meteen enthousiast en ze lijkt er graag onder te liggen! En inderdaad ligt ze rustiger en lijkt ze wat vaster te slapen. Ik wil er misschien zelf ook wel 1 ! De deken is wel dunner dan gedacht dus we gebruiken er in de winter een dun dekbed bij.
 • Geplaatst door Angelique
  Ik heb een deken gekocht in verband met mijn sensorische integratie verstoring n.a.v. een ongeluk. Ondanks dat het een beetje onwennig was in het begin om onder de deken te liggen, ligt het nu (na wat dagen) beter. Ik word er rustiger van.
 • Geplaatst door Inge
  Alles goed verpakt, volgens bestelling en op tijd geleverd. En het is heerlijk om onder de deken te liggen. Mijn dochter pikt de deken af en toe in :-)
 • Geplaatst door Hanny
  Ik ben nog steeds heel blij met mijn deken.Ik ben wel een tijdje rillerig geweest en kon maar niet warm worden en zelfs met een extra fleece bleef het koud.Pas toen ik mijn eletr deken ging het beter.Door de korrels dringt de warnte diep door en dat is echt fijn als je spierpijn hebt.
 • Geplaatst door Daisy Smets
  Ik ben zeer blij met het deken. Ik voel me veel rustiger en meer geborgen bij het slapen. Het deken zorgt zo dan ook voor een veel betere nachtrust. Opstaan is dan weer moeilijker omdat ik dan onder die geborgenheid moet uitkomen
 • Geplaatst door Astrid
  Ben erg blij met mijn deken. De slaap is rustiger. Geen last meer van rusteloze benen.
 • Geplaatst door Floor
  Mijn dochter van 22 is erg tevreden met de deken. Gebruik ervan ontspant. De deken is wat dunner dan verwacht en dus ook niet zo warm, maar dat is eigenlijk prima. Als het frisser is, doet ze er een fleece dekentje onder en dan is het perfect. We hebben gekozen voor een vrij kleine deken (100x150), omdat mijn dochter de deken op de bank gebruikt, en voor een gewicht van 10% van het lichaamsgewicht (6 kg). Dat is prima, maar iets zwaarder was misschien nog fijner geweest. Maar beter iets te licht dan te zwaar bleek uit diverse adviezen. Bezorging ging heel snel. Dinsdagochtend besteld, zaterdagochtend in huis (vanuit Polen).
 • Geplaatst door Manon Müller
  De deken was erg snel binnen. Binnen 5 dagen (incl weekend) de flanellen deken van 140x200 van 10 kilo bevalt geweldig! Heb hem zelfs dubbel gevouwen om meer gewicht op mn lichaam te ervaren en ik voelde me helemaal tot rust komen. Luisterboekje aan en genieten maar. Super tevreden.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 14-01-2021 - Uitstekend service en heel leuke producten, heb een verzwaringsdeken en...  lees meer
 • 04-01-2021 - Ik kreeg de verzwaringsdeken CLASSIC als cadeau en vanaf de...  lees meer
 • 23-12-2020 - Sinds enkele weken slaap ik onder een zwaartedeken.
  Over de...  lees meer
Plaats een bericht

Partner bedrijven

DE AUTISME SPECIALIST

Handgemaakte baby' s producten  

De Nieuwe Stroming combineert het beste van de bio buurtwinkel van weleer met een uitgebreid gamma aan natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen.

Dranken op basis van Aloë Vera, cosmetica, voedingssupplementen en producten voor persoonlijke verzorging. 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel