Kan de deken in een gewone dekbedovertrek gebruikt worden?

De dekens SIMPLY, CALMA, CLASSIC en DOUBLE FUN worden meestal in een dekbedhoes gebruikt.

Je kan jouw eigen dekbedovertrek gebruiken of een set (verzwaringsdeken + dekbedovertrek) bij ons bestellen. Wij naaien dan lusjes aan de verzwaringsdeken en touwtjes aan de dekbedovertrek, zodat je beide producten gemakkelijk en praktisch met elkaar kunt verbinden.

Dankzij dit systeem verschuift de deken niet in de dekbedovertrek. Als je wilt dat de deken genaaid wordt met de lusjes, geef dit dan aan in de opmerkingen bij je bestelling.

In ons aanbod hebben wij dekbedovertrekken in dezelfde maten als de aangeboden verzwaringsdekens, maar we kunnen natuurlijk ook alles voor je op maat maken. Tijdens koudere nachten gebruiken klanten graag pluche of fluwelenen in de zomer, katoenen dekbedovertrekken. 

De FUN, ELEGANT, DELUXE, JOY en DOUBLE MINKY dekens worden eerder behandeld als verzwaarde spreien en het is niet nodig er een dekbedhoes bij te gebruiken, omdat die ook een decoratieve functie hebben. Deze dekens worden ook vaak gebruikt om overdag op de bank te ontspannen, hoewel ze ook prima geschikt zijn om 's nachts onder te slapen. 

 

Partner bedrijven

 

 

 

 

Anderen over verzwaringsdekens

 

 

© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel