Thuisgebruik van JollyHeap® magnetische blokken

Voor kinderen is spelen een manier om de wereld te verkennen...
 

  • Fun

De eerste spellen met blokken beginnen met experimenteren (gooien, rollen, aanraken), dan worden ze gebruikt voor de bouw en dienen vervolgens als materiaal voor het maken van rollenspellen.
Het bouwen is de belangrijkste activiteit op school en in de voorschoolse leeftijd. Het is belangrijk dat speelgoed voor de bouw zoveel mogelijk de gelegenheid biedt om zijn verbeelding te laten spreken en onderzoek, experimenten en cognitie aan te moedigen. Een groot aantal veelkleurige elementen stimuleert de herschepping van verschillende sociale rollen en situaties, zowel in groepsspel als alleen.

  • Ontwikkeling

Met hulp van magnetische blokken leert het kind over: kleur, vorm, magnetisme, logische relaties tussen de afzonderlijke elementen.
Door te spelen met een magnetisch speeltje creëren kinderen niet alleen verschillende vormen en twee- en driedimensionale structuren, maar ontwikkelen ze ook motorische vaardigheden, aandacht, ruimtelijke verbeelding, associatief denken en ontwikkelen ze zorgvuldigheid en alertheid. De set maakt het mogelijk om verschillende constructies te creëren uit zachte elementen, waardoor de motoriek van de handen en het visuele geheugen, de fantasie en de coördinatie van de bewegingen worden ontwikkeld, en stimuleert ook de interesse van het kind in het leren en moedigt het aan om vertrouwd te raken met de fysieke eigenschappen van de magnetische blokken. 

Partner bedrijven

 

 

 

 

Anderen over verzwaringsdekens

 

 

© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel