Swaddle deken

Baby's vinden het heerlijk om vanaf hun geboorte geknuffeld te worden, omdat het hen herinnert aan de baarmoeder - een omgeving waarin ze veel tijd doorbrachten terwijl ze zich ontwikkelden. Inbakeringstechnieken bootsen hun warme, zachte en veilige eerste huis na en kunnen baby's helpen die hunkeren naar constant huid-op-huidcontact en degenen die het moeilijk vinden om zich te vestigen.

Swaddle-dekens zijn zo oud als de techniek zelf en zijn er in vele vormen. Dit type inbakerdeken wordt soms een hoorndeken genoemd vanwege de vorm die meer gestructureerd is maar niet zo beperkend als mousseline-vierkanten. De hoorndeken houdt de pasgeborene stevig vast door de omringende zachte muren en creëert een veilige omgeving die de baby vertrouwd vindt. De kleine voelt zich warm, gezellig en comfortabel. Omdat het inbakeren van pasgeborenen de kans verkleint dat hun schrikreflex hen uit de slaap haalt, zullen baby's waarschijnlijk meer ononderbroken slaap ervaren, wat goed is voor zowel de ouder als de baby.

Swaddle deken - 39,95 Euro

Gastenboek

  • 14-01-2021 - Uitstekend service en heel leuke producten, heb een verzwaringsdeken en...  lees meer
  • 04-01-2021 - Ik kreeg de verzwaringsdeken CLASSIC als cadeau en vanaf de...  lees meer
  • 23-12-2020 - Sinds enkele weken slaap ik onder een zwaartedeken.
    Over de...  lees meer
Plaats een bericht

Partner bedrijven

DE AUTISME SPECIALIST

Handgemaakte baby' s producten  

De Nieuwe Stroming combineert het beste van de bio buurtwinkel van weleer met een uitgebreid gamma aan natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen.

Dranken op basis van Aloë Vera, cosmetica, voedingssupplementen en producten voor persoonlijke verzorging. 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel