FAQ over SensoLife verzwaringsdekens

SensoLife krijgt regelmatig vragen over specifieke producten, gebruikte materialen, wasvoorschriften of twee soorten vullingen. Lees onze antwoorden hieronder. 

1. Wat is het verschil tussen de twee soorten vullingen?  

Wij bieden twee soorten vullingen aan:  

  • Fijn grind natuur - ronde stenen (2-4 mm), die kunnen worden gevoeld door de stof heen, ze veroorzaken een stil geritsel tijdens het bewegen.  
  • Glaskorrels - heel kleine stenen (425-850 um (micrometer)) die zien eruit als fijn zand.  

 

 

De dekens gevuld met "fijn grind natuur" kunnen naast slapen ook voor het rollen en masseren van het lichaam worden gebruikt. Dit is voor diegene die een sterkere stimulatie nodig hebben.  De 'glaskorrels' zijn zachter en zijn niet zo hoorbaar. 

2. Kunnen deze dekens het hele seizoen gebruikt worden of zijn ze te warm?  

Over het algemeen worden deze dekens het hele jaar door gebruikt. De vulling is van nature koud en neemt de temperatuur van het lichaam en in mindere mate de omgeving aan. In ons aanbod zijn er bijna alle dekens zonder verwarming. De Classic, DELUXE en JOY deken serie is iets warmer. Bijna alle dekens zijn gemaakt van hoogwaardig, ademend katoen, dus er is geen angst voor oververhitting in de zomer. 

3. Welke soorten materialen worden er gebruikt. 

De dekens verschillen alleen visueel van elkaar en van het gebruikte materiaal.  

In ELEGANT en FUN serie van de verzwaringsdekens is er 100 % katoen aan de ene kant en zachte Minky aan de andere kant, er is een mogelijkheid om verschillende kleuren en prints aan beide zijden te combineren. 

De dekens SIMPLYCLASSICCALMADOUBLE FUNPREMIUM zijn genaaid van katoen en de FLANNEL serie is gemaakt van flanellen katoen. 

De DELUXE deken is gemaakt van 100% zachte fluwelen stof en de JOY deken heeft een katoenen patroon aan de ene kant en een fluwelen stof aan de andere kant. 

Meestal worden de CLASSIC, CALMA, DOUBLE FUN en SIMPLY verzwaringsdekens in een dekbedovertrek gebruikt. 

Alle materialen zijn Oeko-Tex® gecertificeerd. 

4. Hoe kunnen ze worden gewassen?  

Wassen op max. 30 graden met een beetje wasmiddel en wasverzachter, terwijl het wassen in de wasmachine op eigen risico is. Sommige wasmachines hebben een laadcapaciteit van max. 4-5 kg, terwijl grote verzwaringsdekens een hogere gewicht hebben. 

5. Is het mogelijk is om een deken in een afwijkend formaat te maken? 

Natuurlijk, daar is er geen probleem mee. Alle dekens worden pas op maat gemaakt nadat de bestelling is geplaatst. Onze dekens zijn gepersonaliseerd en worden exact volgens de behoeften van de individuele klant genaaid.  Om een bestelling te plaatsen voor een deken in  niet-standaard afmeting, gelieve een e-mail te sturen naar info@sensolife.nl  of de bestelling via de pagina "Verzwaringsdeken OP MAAT" plaatsen. 

6. Wat is de gebruikelijke levertijd? 

We proberen bestellingen zo snel mogelijk te realiseren met behoud van de hoogste kwaliteit van het maatwerk. De levertijd is meestal tussen de 5 en maximaal 7 - 10 werkdagen. 
 

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden of heeft u nog twijfels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier

Partner bedrijven

DE AUTISME SPECIALIST

Handgemaakte baby' s producten  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel