• Verzwaarde Slaapzak 60 x 120 cm
  Verzwaarde Slaapzak 60 x 120 cm
  € 159,95
 • Verzwaarde Slaapzak 80 x 150 cm
  Verzwaarde Slaapzak 80 x 150 cm
  € 165,95
 • Verzwaarde Slaapzak 100 x 200 cm
  Verzwaarde Slaapzak 100 x 200 cm
  € 171,95

Verzwaarde Slaapzak

De verzwaarde slaapzak FUN is ideaal om thuis te slapen, op reis en bij uitstek geschikt voor logeren bij vrienden. Het kan ook nuttig zijn voor kleine kinderen in creche voor slapen of voor kamperen.  

De lading bevindt zich alleen in het deel dat het lichaam tijdens de slaap zal duwen. Deze slaapzak biedt comfort, vooral voor de kinderen, die erg mobiel zijn tijdens het slapen en het is noodzakelijk om de ruimte voor benen te beperken. 

Binnenzijde is gemaakt van katoen met patroon (Oeko-Tex certificaat), en de buitenzijde is bedekt met een aangenaam aanvoelend Minky fleece. In het midden is er een laag siliconenvuller om een comfortabele warmte tijdens de slaap te garanderen. 

Aan de ene kant van de slaapzak bevindt zich een bijpassende ritssluiting om het gebruik van het product te vergemakkelijken. Het einde van de rits is goed beveiligd tegen losraken tijdens de slaap. 

Het product is uitgerust met touwtjes. Wanneer de slaapzak is ingepakt, kunt u hem vastbinden en ruimte besparen. De slaapzak kan samen met het kussen worden opgerold, waardoor het gemakkelijk is om het op te bergen.  

Bovendien wordt de slaapzak vergezeld door een kussen van wit microfiber. Het kussen heeft een kussensloop gemaakt van dezelfde stof als de slaapzak. 

Het is mogelijk om een normale slaapzak zonder de gewichten te bestellen. 

Partner bedrijven

DE AUTISME SPECIALIST

Handgemaakte baby' s producten  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel