Sensorische en educatieve speelgoed

Op deze pagina vind je speciale producten en hulpmiddelen voor gebruik tijdens sensorische integratietherapie en spelen. Onze producten zijn gemaakt om de ontwikkeling van de zintuigen van het kind te stimuleren.
Tijdens het spelen met producten uit ons assortiment, is het ook mogelijk om de emotionele en motorische ontwikkeling te ondersteunen.

Sensorische integratietherapie maakt onder andere gebruik van speelgoed met verschillende vormen en texturen. Specialisten raden ook aan om oefeningen thuis te doen. Maak jezelf vertrouwd met ons assortiment van sensorische en educatieve producten die behulpzaam kunnen zijn bij het ondersteunen van de ontwikkeling van uw kind. 

 • De sensory sox
  De sensory sox

  De elastische sensory sox is een hulpmiddel dat het werk tijdens therapeutische activiteiten vergemakkelijkt. Het kan thuis als een perfect stuk speelgoed gebruikt worden, waarbij het kracht en uithoudingsvermogen ontwikkelt. Het…

  € 61,95
 • De sensorische slang
  De sensorische slang

  De sensorische slang is genaaid van 6 elementen met dezelfde lengte. Het is een gediversifieerd stuk speelgoed in elk opzicht. De totale lengte is 120 cm. Gewicht ongeveer 2 kg.

  Je kunt het inpakken, je kunt erover lopen met je…

  € 59,95
 • Het sensorische pad
  Het sensorische pad

  Het sensorische pad bestaat uit 8 genaaide vierkanten en is een prachtig product die de zintuigen ontwikkelt. Het is een geweldig hulpmiddel in therapeutisch en educatief werk.

  Het pad kan ook worden gebruikt als een gigantische…

  € 65,95
 • Sensorische handschoenen - 4 stuk
  Sensorische handschoenen - 4 stuk

  Een set van 4 stuks sensorische handschoenen, perfect als hulpmiddel bij therapie, massage of als een fantastisch stuk speelgoed.

  Elke handschoen is zeer zorgvuldig genaaid en dankzij de geschikte, universele vorm zijn…

  € 59,95
 • Sensorische kussens
  Sensorische kussens

  Sensorische kussens worden verkocht in een set, die uit 8 vierkanten met afmetingen van 28 cm x 28 cm bestaat. De invulling van elk vierkant is anders, dus het gewicht van individuele kussens is ook anders. Gewicht van de hele set…

  € 65,95
 • U-vorm kussen Minky
  U-vorm kussen Minky

  Zeer comfortabel en zacht maanvormig kussen - voor slapen, rusten of borstvoeding.

  Kan ook gebruikt worden tijdens het TV kijken, werken aan de computer of een boek lezen. Voor kleine en grote kinderen kan het gebruikt worden om…

  € 69,00
 • U-vorm kussen FUN
  U-vorm kussen FUN

  Zeer comfortabel en zacht maanvormig kussen - voor slapen, rusten of borstvoeding.

  Keuzemogelijkheden:

  ∙ Minky kleur
  ∙ Patroon van katoenen stof

  Kan ook gebruikt worden tijdens het TV kijken, werken aan de computer of een…

  € 75,00

Partner bedrijven

 

 

 

 

Anderen over verzwaringsdekens

 

 

© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel