• Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik
  Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik

  Verzwaringsvest​ voor dagelijks gebruik

  Keuzemogelijkheden:

  ∙ Maat XS (lichaamslengte 155cm, hoogte: meer dan 52 cm, breedte: meer dan 46 cm)

  ∙ Kleur
  ∙ Gewicht Op advies van een therapeut
  ∙ 5% van uw…

  € 93,95
 • Verzwaringsvest - Special
  Verzwaringsvest - Special

  Verzwaringsvest Special

  Keuzemogelijkheden:

  ∙ Maat / Gewicht XS (lichaamslengte 155cm, hoogte: meer dan 52 cm, breedte: meer dan 46 cm - afhankelijk van lengte, leeftijd, gewicht, voorkeuren); op bestelling via e-mail…

  € 98,95
 • Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik - op maat
  Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik - op maat

  Verzwaringsvest​ voor dagelijks gebruik - op maat

  Om aan uw verwachtingen te voldoen, bieden wij verzwaringsvesten op maat aan. Hiervoor moet u exacte parameters opgeven en wordt het vest precies voor u genaaid, volgens uw…

  € 126,95
 • Verzwaringsvest - Special - op maat
  Verzwaringsvest - Special - op maat

  Verzwaringsvest Special - op maat

  Om aan uw verwachtingen te voldoen, bieden wij verzwaringsvesten op maat aan. Hiervoor moet u exacte parameters opgeven en wordt het vest precies voor u genaaid, volgens uw wensen en…

  € 125,95
 • ⭐️ - 10% ⭐️

  Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik - maat S - 1 kg
  Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik - maat S - 1 kg

  Verzwaringsvest​ voor dagelijks gebruik

  ∙ Maat S (lichaamslengte 110 - 125cm - hoogte 42 cm, breedte: 36 cm)

  ∙ ​Kleur - donker blauw
  ∙ Gewicht - 1 kg
  Schoonmaakadvies: Verzwaringsvesten kunnen als een normaal…

  € 96,95 € 87,00
 • ⭐️ - 10% ⭐️

  Verzwaringsvest - Special - maat XS - 1,8 kg
  Verzwaringsvest - Special - maat XS - 1,8 kg

  Verzwaringsvest Special

  ∙ Maat / Gewicht XS (lichaamslengte

  € 98,95 € 89,00
 • Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik - maat M - 2,29 kg
  Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik - maat M - 2,29 kg

  Verzwaringsvest​ voor dagelijks gebruik

  ∙ Maat M (lichaamslengte 125 - 140cm - hoogte: 46cm, breedte: 42cm);

  ∙ Kleur - zwart
  ∙ Gewicht - 2,29 kg
  Schoonmaakadvies: Verzwaringsvesten kunnen als een normaal kledingstuk in…

  € 101,95 € 91,90

Verzwaringsvesten

 • Heeft jouw kind vaak last van te veel prikkels? Is het vaak onrustig of erg actief?  

De verzwaringsvesten zijn bedoeld voor therapie - diepe stimulatie, ontspanning, hulp bij concentratie tijdens lessen op school en kan worden gebruikt als hulpmiddelen bij verschillende aandoeningen of ziekten: sensorische integratie stoornis (SI), autisme, syndroom van Down, overprikkeling of ADHD.  

In ons aanbod vind je twee soorten van verzwaringsvesten: de vesten voor dagelijks gebruik en de specialistische vesten.  

Verzwaringsvest voor dagelijks gebruik 

Dit verzwaringsvest is esthetisch en functioneel. In het midden van het vest bevinden zich zakken waarin de gewichtszakjes worden geplaatst, gelijkmatig aan de voor- en achterkant. De vesten moeten vastgemaakt gedragen worden.  

Het gewicht van het vest is afhankelijk van het lichaamsgewicht. Het verzwaringsvest is ontworpen voor een standaard belasting van 5% van het lichaamsgewicht. Wanneer de therapeut een hogere belasting heeft aanbevolen, dan maken we voor u een verzwaringsvest op maat.   

 

Verzwaringsvest – Special 

Het therapeutisch verzwaringsvest is anders dan het dagelijkse verzwaringsvest, omdat het op de buitenkant grote zakken heeft voor het inbrengen van gewicht zakjes. Een dergelijke oplossing maakt het mogelijk om een zware belasting in het vest te verkrijgen (meer dan 5% van het lichaamsgewicht) en vergemakkelijkt een vlotte aanpassing van het gewicht.  

Het SensoLife special verzwaringsvest​ is in eerste instantie ontworpen voor gebruik in therapeutische- en revalidatie klinieken en -centra, ziekenhuizen, scholen, kleuterscholen en allerlei rehabilitatiekamers - overal waar het nodig is om een grote druk te gebruiken en er meerdere patiënten zijn die gebruik maken van het vest, omdat de gewichten makkelijk gewisseld kunnen worden. Het is ook ideaal voor de dagelijkse therapie van kinderen die een groot gewicht nodig hebben.  

De gewichtszakjes zitten in de zakken aan de buitenkant, wat een gevoel van comfort biedt tijdens het gebruik. Het is heel gemakkelijk om de belasting te vergroten of te verkleinen zonder het vest uit te doen. De riemen bieden de mogelijkheid om het vest aan te passen aan het lichaam van de gebruiker. De gewichtszakjes zijn gelijkmatig verdeeld aan de voor- en achterkant van het verzwaringsvest. Een enkele zak weegt 180 g. Je kunt samen met het vest ook extra zakken bestellen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. In het vest is de voering genaaid.  

De SensoLife verzwaringsvesten worden genaaid van ribfluweel en zelfs na vele wasbeurten blijft het materiaal netjes en behoudt het zijn therapeutische werking.  

De vesten zijn gemaakt in maten van XS tot XL. Het is mogelijk om een vest te naaien volgens niet-standaardafmetingen. De prijs is afhankelijk van de gekozen maat.  

Partner bedrijven

 

 

 

 

Anderen over verzwaringsdekens

 

 

© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel