Verzwaringsdekens

  • Slaap je soms onrustig of heb je vaak problemen om in slaap te vallen?  
  • Wil je meer rust en minder stress in jouw leven? 
  • Ben je moe en gefrustreerd door het constante wakker worden van jouw kind(eren) in de nacht? 
  • Heb je last van overprikkeling en heb je een kalmerend gevoel van veiligheid nodig? 

Dan is de SensoLife verzwaringsdeken de perfecte oplossing voor jou. Lees meer over de werking van onze verzwaringsdekens! Als je wilt weten of de kosten van het verzwaringsdeken door de zorgverzekering worden vergoed, neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar. SensoLife heeft hier geen informatie over.  

Onze hoge kwaliteit katoenen therapeutische verzwaringsdekens (Oeko-Tex®-certificaat) zijn functioneel, esthetisch en perfect aansluitend bij hun basistaak van de therapie bij kinderen en volwassenen met prikkelverwerking problemen.
 

Hoe werkt een verzwaringsdeken?

Het gewicht van een verzwaringsdeken zorgt voor diepe druk en geeft een ontspannend effect. De deken geeft een gevoel van veiligheid en lichamelijke ontspanning en helpt de gebruiker om sneller en rustiger in slaap te vallen. De SensoLife verzwaringsdekens helpen bij stress-, angst- en slaapstoornissen, en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, het syndroom van Down, het Asperger-syndroom, autisme evenals burn-out, boulimia en anorexia. Een verzwaringsdeken kan dus een oplossing bieden voor diverse onderliggende problemen en bevordert de slaapkwaliteit, waardoor er overdag beter kan worden gefunctioneerd.  
 

Een verzwaarde deken kopen

Verzwaringsdekens worden vaak gebruikt in klinieken die SI-therapie uitvoeren, maar zijn ook voor thuisgebruik zeer geschikt. Onze dekens worden gemaakt aan de hand van het lichaamsgewicht of op basis van aanbevelingen van jouw therapeut. Als je geen aanbeveling van een therapeut hebt gekregen, houden we standaard 10% - 25% van jouw eigen lichaamsgewicht aan.  

Tip! De SensoLife verzwaringsdekens kunnen ook een mooie bed decoratie of een geweldig cadeau idee zijn! 

 

Een verzwaringsdeken voor jouw kind

Ben jij op zoek naar een verzwaringsdeken voor jezelf of jouw kind? Bij SensoLife kan je verzwaarde dekens kopen die jouw kind ondersteunen bij het verwerken van prikkels en het verminderen van de spanning na een hele dag vol activiteiten. Omdat het belangrijk is dat de verzwaringsdeken goed past bij de lichaamslengte, het gewicht en de maat van het bed, is het mogelijk om een verzwaringsdekens op maat te laten maken. Ook kan je kiezen uit tientallen verschillende materialen, motieven en kleuren. Het is zelfs mogelijk om je eigen deken te ontwerpen! Bij het bestellen kies je het gewenste motief, de gewenste afmeting, vulling en het dekengewicht. Stel bij ons een deken samen die perfect past in jouw interieur of waar jouw kind optimaal van kan genieten.

Mocht er behoefte zijn aan afwijkende maten of andere wensen, kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag aan een geschikt verzwaringsdeken!   

SensoLife verkoopt naast verzwaringsdekens ook allerlei andere hulpmiddelen ter ondersteuning sensorische integratie therapieën, zoals verzwaarde slaapzakken, verzwaringskussens, verzwaringsvesten en nog andere producten. Wil je een verzwaringsdeken via de zorgverzekering kopen? Neem dan contact op met je zorgverzekering voor meer informatie.

Partner bedrijven

 

 

 

 

Anderen over verzwaringsdekens

 

 

© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel