SENSOROL Human bag KLEIN

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 189,00 (inclusief btw)

SENSOROL  Human bag KLEIN

Gewicht van het product : 7 kg
Maten afhankelijk van de indeling van het product:

  • Lengte : 80 - 90 cm
  • Breedte: 30 - 40 cm
  • Hoogte: 20 - 25 cm

Human Bag staat voor een sensorische roller.  Het is een object dat in zones is ingedeeld. Zo kunnen we het goed vastpakken. Het is ontworpen om een goede knuffel te zijn. Daarom knuffelen kinderen dit object vaak heel graag en behandelen het als een soort knuffel.  

Human Bag is een beetje zoals een kleine man, hoewel hij geen ogen, oren of haar heeft. Kinderen zien hem altijd als een mens, een levend wezen.Daarom is het heel goed om vrienden met hem te maken.  Naast het knuffelen is het goed om te werken met het duwen en trekken van dit object, wat ons helpt om het vestibulaire systeem te stimuleren, dat is het gevoel van evenwicht. 

Bovendien kunnen we het op onszelf leggen om de diepe druk te voelen, dat wil zeggen dat we ons systeem van diepe druk kunnen versterken, dat ons lichaamsbewustzijn ontwikkelt en helpt om te kalmeren en te ontspannen.

Kinderen verzinnen verschillende spelletjes met dit object, wat erg creatief is. Het lopen op het object versterkt de visuele en motorische coördinatie zeer sterk.  Deze coördinatie is zeer belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Het indrukken van je voeten en handen in het object, maar ook het indrukken van je hele lichaam in het object, zal het hele huidoppervlak stimuleren. Het lopen op het object versterkt de visuele en motorische coördinatie zeer sterk.  

Deze coördinatie is van groot belang voor de ontwikkeling van het kind.  Alleen al het indrukken van je voeten en handen in het object, maar ook het indrukken van je volledige lichaam in het object zal het hele oppervlak van de huid stimuleren. De huid, als grootste uitwendige menselijke oppervlakte orgaan, heeft deze stimulatie heel erg nodig. Waarvoor? Om ons goed te laten voelen, om onze emoties in balans te brengen, om onze emoties te reguleren, maar ook om het zenuwstelsel te stimuleren. Om het tot rust en welzijn te brengen. 

Human Bag is een abstracte tool, dankzij de vorm en het gewicht (grote Human Bag weegt 18 kg, kleine 7 kg), stelt het ons in staat om verschillende oplossingen te bieden.

Schoonmaakadvies: 40 graden, programma voor zachte stoffen

Verzending: 14-21 werkdagen

Partner bedrijven

 

 

 

 

Anderen over verzwaringsdekens

 

 

© 2018 - 2021 SensoLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel